Servicevilkår

Servicevilkår for private kunder

Denne web-shop drives af Carerelief

Ved at besøge eller handle på vores online-shop, accepterer du vores vilkår og betingelser. Vores servicevilkår gælder for alle vores brugere og kunder af online shoppen.

Carerelief forbeholder sig ret til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse servicevilkår ved at foretage opdateringer og / eller ændringer på vores online-shop, og du kan når som helst gennemgå den seneste version af Servicevilkårene på vores side.

Det er dit ansvar at tjekke vores servicevilkår med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores online-shop betyder, at du accepterer vilkårene.

Online-Shop vilkår

Ved at acceptere vores servicevilkår bekræfter du tillige med, at du er fyldt 18 år, og har ret til at handle på vores online shop med de tilgængelige korttyper.

Du må ikke sende orme eller virus eller anden kode af destruktiv karakter.

Et brud eller overtrædelse af nogen af ​​disse Betingelser vil resultere i en øjeblikkelig ophævelse af dine tjenester.

Du accepterer, at du ikke vil gengive, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte vores produkter, billeder eller tekster uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Carerelief.

Overtrædelse af disse betingelser vil straks resultere i en anmeldelse til officielle myndigheder/institutioner og ekskludering på vores shop.

Carerelief benytter en sikker betalingsserver med 3D-Secure samt kryptering af alle oplysninger med SSL-protokol hvilket betyder, at din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Carerelief's egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL-protokol.

Ordrebehandling

Vi forbeholder os ret til at afvise / annullere en ordre, der er bestilt via vores online shop. Dette indbefatter ordrer, der er bestilt til levering uden for de angivne lande, placeret af den samme kunde og med samme kreditkort og / eller ordrer, der bruger den samme fakturerings- og / eller leveringsadresse.

I tilfælde af at vi annullerer en ordre vil du blive underrettet per e-mail umiddelbart efter ordren blev foretaget. 

Kunde kontaktoplysninger

Du accepterer at afgive korrekte og nøjagtige person- og kontaktoplysninger i forbindelse med en ordre afgivet i vores online-shop. 

Ændring af indhold, tilbud og priser

Vi forbeholder os retten til enhver tid at ændre eller ophøre tjenesten eller dele af indholdet på shoppen uden varsel til enhver tid.

Vi er ikke ansvarlige over for dig eller nogen tredjepart for enhver ændring, prisændringer, afbrydelse eller ophør af vores tjeneste.

Carerelief justerer løbende priser og tilbud i shoppen. Priserne for vores produkter kan ændres uden varsel. Der tages forbehold for eventuelle fejl og mangler på shoppen.

Tilbudskampagner kan være løbende og uden udløbsdato, og priserne kan ændres uden varsel. 

Privatlivspolitik

Dine personlige oplysninger styres af vores privatlivspolitik, som du kan læse mere om på Carerelief.dk. 

Undtagelser

Er der fejlagtig information på vores online-shop, som kan relateres til produktbeskrivelser, billeder, priser, kampagner, tilbud, leveringstid og fragtomkostninger forbeholder vi os ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller mangler og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer uden forudgående varsel (inklusive efter at du har afgivet din ordre). 

Tredjepart links

Tjenester tilgængelige via links på vores online-shop kan omfatte information og materiale fra tredjepart.

Tredjeparts-links kan muligvis henvise dig til websteder, der ikke er tilknyttet Carerelief. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke og har intet ansvar for tredjepartsmaterialer eller -websteder eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjepart.