Handelsbetingelser for private

Handelsbetingelser for private kunder

Firma: Carerelief, enkeltmandsvirksomhed
CVR nr. 40913106
E-mail: info@carerelief.dk
Telefon: 2186 7070

Betaling og sikkerhed

Betalingsmetoder

Hos Carerelief modtager vi online betalinger med; Visa Dankort, Dankort, MasterCard, Mobilepay Online, Visa Elektron, Maestro og ViaBill.

Køb nu og betal senere senere. Viabill giver dig mulighed for at betale for dine køb i 10 rater, uden renter og gebyrer. Køb det du mangler med det samme og udskyd din betaling. 

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes.

Ved betaling med Visa Elektron og MasterCard vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for betalingskort, indtil Carerelief trækker eller afviser betalingen.

Valuta og priser

Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Danmark kroner (DKK) 

Sikker handel hos Carerelief

Carerelief er en dansk ejet online webshop. Vi benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol hvilket betyder dine data er krypteret/Sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Carerelief's egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL-protokol.

Carerelief har E-Mærket for sikker e-handel

Du kan trygt handle hos os. Vi er godkendt hos E-Mærkefonden. Se vores E-Mærke Certifikat.

Leveringsbetingelser

Leveringstid

Ordre bestilt inden kl. 13.00 på hverdage afsendes samme dag og leveres i løbet af 1-2 hverdage.

Pakkesporing

Du vil altid modtage et track and trace nr. så pakken kan spores fra vores lager og hjem til dig som kunde, så vi ved at pakken kommer sikkert frem.

Op til højtider som jul og påske, kan der desværre i nogle tilfælde være forbundet med ekstra leveringstid hos fragtfirmaet - Typisk 2-4 dage ekstra. Som følge af den længere leveringstid kan du som, kunde være 100% sikker på en kvalitetsbevidst levering, der lever op til den angive leveringstid. Dine varer er derfor også 100% forsikret under hele leveringen. 

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om pr. sms og / eller mail. Har du spørgsmål til udleveringsstedet, kan vi kontaktes på telefon: +45 2186 7070.

Leveringsområde 

Vi leverer kun til Danmark. Vi leverer ikke til Færøerne, Island og Grønland. 

Leveringsmetoder

Carerelief afsender pakker med følgende leveringsmetoder: PostNord Pakkeshop, PostNord Erhverv, PostNord Privat.

Du kan vælge mellem at få pakken sendt "uden omdeling til en pakkeshop", "med privat omdeling " eller at få tilsendt pakken til en erhvervsadresse i Danmark.

Leveringspriser

0,00 DKK for fragt (Gratis levering til en pakkeshop) ved køb over 350,00 DKK. Fragtpriserne starter fra 36,00 DKK.

Det er til enhver tid muligt at beregne fragtomkostninger i forbindelse med køb af produkter i shoppen.

Fortrydelse og returnering

Du har 14 dages fortrydelses- og ombytningsret

Hos Carerelief har du 14 dages fortrydelses- og ombytningsret, der udløber 14 dage fra den dato du har modtaget varen. 

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Ved ombytning af en vare skal du lægge en ny ordre på webshoppen og returnere den vare du ikke ønsker at beholde. 

Det er ikke muligt at fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os besked.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Er varen prøvet udover og der er synlige brugsspor, betragtes den som brugt.

For at modtage beløbet for købet må du prøve varen derhjemme. Ikke tage den i brug. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi. Læs mere under afsnittet "Varens stand".

Vi refunderer betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger foretaget i forbindelse med købet i shoppen senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen fratrukket eventuelt køb af pakkelabel hos Carerelief.

Hvis du har opnået en mængderabat eller fri fragt, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå rabatten, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Returnering 

Skal du returnere en pakke til os kan du oprette en retursag og bestille en returlabel og QR kode samt udfylde fortrydelsesformularen HER. Du indleverer pakken i en af de mange PostNord pakkeshops. Det koster 49 kr. at sende en pakke retur til Carerelief.

Du kan også vælge selv at returnere pakken med GLS eller Postnord med pakkesporing. Her skal du bruge vores standard fortrydelsesformular, som også findes nederst på siden. Formularen udfyldes og sendes til info@carerelief.dk, til behandling af din retursag.

Pakken sendes til:

Carerelief
Damgårdsvænget 2
4050 Skibby
e-mail: info@carerelief.dk
Telefonnummer: 2186 7070

OBS: Husk at påføre vores e-mail og telefonnummer, så vi får besked om at din pakke er afsendt og på vej.

Beløbet tilbageholdes indtil vi har modtaget varen, behandlet sagen og registreret modtagelse af pakken hos Carerelief.

Vi accepterer ikke returpakker som breve eller pakker uden sporing.

Udvidet returnering af julegave pakker

Carerelief.dk tilbyder udvidet returret til privatkunder i forbindelse med juleindkøb på ordrer købt i perioden 22. november - 19. december.

Betingelser for returnering af julepakker: Varen skal være i ubrudt emballage ved returnering og skal returneres til os senest den 14. januar 2025.

Varens stand ved returnering

Som kunde hæfter du kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen derhjemme, som i en fysisk butik, men ikke tage den i brug. 

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt, og kan ikke returneres og beløbet kan ikke refunderes. For at modtage beløbet for købet må du altså kun prøve varen. Ikke tage den i brug. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Forseglede varer, hvor plomberingen er brudt og som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, refunderes ikke.

For spørgsmål kan vi kontaktes på 2186 7070.  

Uafhentet pakke i pakkeshop

Ved manglende afhentning af pakke i pakkeshoppen modtages en påmindelse pr. sms og / eller mail om at pakken endnu kan afhentes i pakkeshoppen. Forbliver pakken uafhentet og sendes retur til Carerelief, hæfter du for de reelle fragtomkostninger, som Carerelief er pålagt i forbindelse med returnering. 

Opstår der problemer, kan du altid kontakte os på telefon: 2186 7070.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer. 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Varen kan blive repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Carerelief dækker returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Ved reklamation benyttes vores Reklamations-formular.

Ved reklamation medsendes: 1) Ordrebekræftelse, 2) Billeddokumentation 3) Udfyldt reklamationsformular til: info@carerelief.dk

Når vi har behandlet din reklamationssag, modtager du besked fra os hurtigst muligt. Ved returnering af varer til Carerelief er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, så den ikke beskadiges. 

Refusion ved reklamation

I tilfælde af refusion i forbindelse med reklamation tilbageføres hele eller dele af ordrebeløbet på samme kort, som købet blev foretaget med.

Hvor lang tid tager det at behandle en refundering?

Clearhaus (betalingsindløser) oplyser, at en refundering typisk bliver behandlet inden for 3-10 dage fra den dato, hvor Carerelief tilbagebetaler beløbet. Det betyder, at der går mellem 3 til 10 dage til pengene er tilbageført på din bankkonto.  

  Kunde- & Privatlivspolitik

  Vi videresælger ikke personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Kunder kan til enhver tid få slettet sine oplysninger.

  For at privatkunder kan indgå aftale med Carerelief, har vi brug for følgende oplysninger:

  Navn
  Adresse
  Telefonnummer
  E-mailadresse

  Vi foretager registreringen af personoplysninger med det formål at kunne levere varen til kunden.

  Personoplysningerne registreres hos Carerelief og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

  Direktøren hos Carerelief har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

  Den dataansvarlige på carerelief.dk er firmaet Carerelief.

  Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

  Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

  Som registreret hos Carerelief har kunden altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Kunden har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om vedkommende. Disse rettigheder har kunden efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@carerelief.dk.

  Cookies

  På https://www.carerelief.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for vores kunder.

  Besøgende i shoppen kan til enhver tid slette cookies fra egen computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

  Log-statistik

  Vi bruger en log-statistik på https://www.carerelief.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

  Log-statistikken anvendes kun med det formål at optimere Carerelief's hjemmeside.

  Forbrugerbeskyttelse

  Læs mere om personlig beskyttelse som forbruger via køb med en PensoPay betalingsløsning på hjemmesiden: https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse

  Klageadgang

  Hvis du som forbruger vil klage over dit køb bedes du kontakte os på info@carerelief.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

  For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over støttebind skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

  Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

  Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr    

  STANDARD FORTRYDELSESFORMULAR (Download)

  (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

  Til:

  Carerelief.dk
  Damgårdsvænget 2
  4050 Skibby
  e-mail: info@carerelief.dk

  Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

  Varens navn: _________________________________________                    
  Ordrenummer:  _________________________________________
  Bestilt den: _________________________________________                    
  Modtaget den: _________________________________________
  Dit navn: _________________________________________
  Din adresse: _________________________________________