Carerelief er en online webshop med kvalitets sports- og støttebind, bandager, såler og indlæg til pleje af smerter og skader. Se udvalget og bestil hos Carerelief.dk.

Om Carerelief

Dansk webshop med kvalitets støtteprodukter til løb, sport og fritid

Hos Carerelief.dk har vi fokus på dit velvære og smertefrihed, så du kan forblive aktiv.

finder du et udvalg af støttebind, skinner, bandagersport tape, kinesiologi tapesåler og indlæg med støtte og aflastning til for eksempel ankel, albue, knæ, ryg, lænd, håndled, tommelfinger, tæer og fødder, der lindrer smerter og forebygger skader, så du kan forblive aktiv med løb, sport, på jobbet og i fritiden.

Se vores brede udvalg her i shoppen

Støtte og kompression til led og muskler lindrer smerter og plejer skader

Har du smerter dagligt eller har du fået en sportsskade for eksempel fra løb, vandring, hiking, fodbold, håndbold, volleyball, basketball, tennis, golf, løb og klatring, så er der hjælp at hente hos os. Vi rådgiver dig til at finde det bedst egnede støtteprodukt, der afhænger af dine smerter, årsagen til en skade og hvad du skal bruge støtteproduktet til.

Sikker shopping hos Carerelief

Hos Carerelief bestræber vi os altid på at give dig en god købsoplevelse og at yde dig den bedste service. Vi er en 100% dansk ejet webshop certificeret hos E-Mærket, der er din sikkerhed for tryg shopping.

Produkterne er nøje udvalgt og produceret under kontrollerede forhold. Alle producenter er CE, ISO og BSCI godkendt.

Du kan trygt handle hos os

Se vores E-Mærke for sikker shopping

Leveringstid på 1-2 hverdage

Gratis fragt fra 350 kr.

5-stjernet Trustpilot

Se kundernes anmeldelse af os

Se vores udvalg af kvalitets støttebind, bandager, såler og indlæg til pleje af smerter og skader. Køb online til billige priser hos Carerelief.dk - Fragt 1-2 dage.

For dit velvære

Smertefrihed og komfort

Vores mission

Vores mission er at tilbyde dig et bredt udvalg af sports- og støttebind, sportstape, såler og indlæg og træningselastikker, der bidrager til velvære, smertefrihed og komfort.

Kort sagt! Vores produkter afhjælper de begrænsninger, som du oplever til sport, på jobbet og i din hverdag, så du kan forblive aktiv!

- Jeanette