Carerelief er en online webshop med kvalitets sports- og støttebind, bandager, såler og indlæg til pleje af smerter og skader. Se udvalget og bestil hos Carerelief.dk.

Om Carerelief

Dansk webshop med kvalitets støtteprodukter til løb, sport og fritid

Hos Carerelief.dk har vi fokus på dit velvære og smertefrihed, så du kan forblive aktiv med din sport og fritidsaktiviteter

Her finder du et udvalg af støttebind, skinner, bandagersport tape, kinesiologi tapesåler og indlæg med komfort, støtte og aflastning af for eksempel ankel, albue, knæ, ryg, lænd, håndled, tommelfinger, tæer og fødder, der lindrer smerter og forebygger skader, så du kan forblive aktiv med løb, sport, på jobbet og i fritiden.

Se vores brede udvalg her i shoppen

Medicinske støtteprodukter klasse 1

Som kunde hos Carerelief skal du føle dig sikker ved at købe vores produkter. Derfor er vi registeret hos Lægemiddelstyrelsen til at forhandle og markedsføre medicinske produkter af klasse 1, der lever op til de pågældende krav i EU.

Alle vores støttebind, skinner og bandager, sportstape og plaster er inden for medicinsk udstyr klasse 1. Endvidere er det samtidig din sikkerhed for, at produkterne vi forhandler lever op til EU kravene. Se vores registrering på lægemiddelstyrelsens hjemmeside her 

Produkterne er nøje udvalgt og produceret under kontrollerede forhold. Alle producenter er CE, ISO og BSCI godkendt.

Har du smerter dagligt eller har du fået en sportsskade for eksempel fra løb, vandring, hiking, fodbold, håndbold, volleyball, basketball, tennis, golf, løb og klatring, så er der hjælp at hente hos os. Vi rådgiver dig til at finde det bedst egnede støtteprodukt, der afhænger af dine smerter, årsagen til en skade og hvad du skal bruge støtteproduktet til.

Sikker e-handel hos Carerelief

Hos Carerelief bestræber vi os altid på at give dig en god købsoplevelse og at yde dig den bedste service.

Vi er en 100% dansk ejet webshop certificeret hos E-Mærket, der er din sikkerhed for tryg shopping.

Du kan trygt handle hos os

Se vores E-Mærke for sikker shopping

Leveringstid på 1-2 hverdage

Gratis fragt fra 350 kr.

5-stjernet Trustpilot

Se kundernes anmeldelse af os

Se vores udvalg af kvalitets støttebind, bandager, såler og indlæg til pleje af smerter og skader. Køb online til billige priser hos Carerelief.dk - Fragt 1-2 dage.

For dit velvære

Smertefrihed og komfort

Vores mission

Vores mission er at tilbyde dig et bredt udvalg af sports- og støttebind, sportstape, såler og indlæg og træningselastikker, der bidrager til velvære, smertefrihed og komfort.

Kort sagt! Vores produkter afhjælper de begrænsninger, som du oplever til sport, på jobbet og i din hverdag, så du kan forblive aktiv!

- Jeanette