Gratis fragt ved køb over 249,-

Refund Policy - Refunderingspolitik

Returnering og ombytning

Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Carerelief.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage fra den dato, du har modtaget din vare. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelsesdatoen meddele Carerelief pr. mail om, at du ønsker at fortryde dit køb. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du i samme mail medsender ordrebekræftelse og nødvendigt information jfr. nedenstående til info@carerelief.dk.

I mailen bedes du vedhæfte din ordrebekræftelse og oplyse om

  • Dit fulde navn og adresse.
  • Hvilken dato du modtog varen.
  • Varens navn og hvad den kostede.
  • Hvorfor du har fortrudt købet. 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Carerelief modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

7.1. Udgifter i forbindelse med fortrydelse.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, så den ikke beskadiges. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, som du modtog pr. mail. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men ikke tage den i brug.

For visse varer er det gældende, at varen må ikke må prøves og emballagen må ikke brydes af hygiejnemæssige årsager. (se afsnittet nedenfor).

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Dog er der varer med undtagelse - se nedenfor.

Varer undtaget returnerings- og fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret som fodplejeprodukter og træningselastikker.
  • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
  • Varer, hvor plomberingen/forseglingen er brudt.
  • Udsalgsvarer og restpartier til nedsatte priser.

Ombytning

Varer købt på carerelief.dk kan ombyttes ved at sende varen retur til Carerelief.dk, hvor ordren vil blive krediteret. Ønskes der at byttes til en anden størrelse eller andet, læg da venligst en ny ordre på vores webshop. Husk at vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse / faktura.

Efter aftale sendes varen sendes til:
Carerelief
Damgårdsvænget 2
4050 Skibby

Carerelief.dk anbefaler, at varen returneres via et anerkendt fragtfirma og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og modtage kvittering for at pakken er udleveret.

Når en vare skal byttes, skal du selv afholde udgiften for forsendelse til Carerelief.dk. Bytteservice gælder ikke gavekort. 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten benyttes formularen nederst på siden og varen sendes til:

Carerelief 
Damgårdsvænget 2 
4050 Skibby

info@carerelief.dk

-----------------------------

Standardformular ved fortrydelse/returnering

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Carerelief Denmark
email: info@carerelief.dk

– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)

– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

– Dato

(*) Det ikke relevante udstreges