✔️ Nem betaling med Mobilepay ✔️ Gratis fragt over 299 kr. 🚛 Levering 1-3 hverdage

Refund Policy - Returret

Fortrydelse / Returnering

Fortrydelsesret

Du skal inden 14 dage fra modtagelsesdatoen meddele Carerelief pr. mail om, at du ønsker at fortryde dit køb ved indsendelse af nedenstående formular.

Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af varen.

Kopiér formularen nederst på siden og indsæt den i mailen til info@Carerelief.dk

Reklamationsret

Du skal inden 8 dage fra modtagelsesdatoen meddele Carerelief pr. mail om, at du ønsker at reklamere over varen ligesom emballagen skal være intakt og uden brugsspor. Carerelief dækker returneringsomkostninger i et rimeligt omfang

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.

7.1. Udgifter i forbindelse med ombytning, fortrydelse og reklamation.

Fortrydelse: Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen til Carerelief. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, så den ikke beskadiges og at produktets emballage er intakt. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, som du modtog pr. mail.

Ombytning: Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen til Carerelief. Ved returnering er du ansvarlig for, at emballagen er intakt og at varen er pakket forsvarligt ind, så den ikke beskadiges. Ved ombytning sendes en mail til info@carerelief.dk med kopi af din ordre samt hvilken størrelse / farve etc. varen ønskes ombyttet til.

Når vi har modtaget varen til ombytning modtager du besked pr. mail med link til bestilling af fragtlabel, så vi kan fremsende den ombyttede vare til dig

Du modtager status pr. sms og / eller mail om levering. Pakken leveres i nærmeste GLS pakkeshop eller PostNord hjemmelevering, alt efter hvad du har valgt.

Fragtlabel kan bestilles på: https://carerelief.dk/products/koeb-fragtlabels

Reklamation: Ved reklamation medsendes billeder af varen sammen med formularen nederst på siden, som sendes til info@carerelief.dk. Efter modtagelse af reklamationssagen, behandles sagen, hvorefter du hører fra os. Du skal ikke afholde udgifter i forbindelse med reklamation af varen til Carerelief. 

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men ikke tage den i brug. Er der synlige brugsspor på varen eller emballagen tages varen ikke retur.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, og der er brugsspor på varen, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage købsbeløbet retur (Varens pris eksklusiv forsendelse) må du altså afprøve varen uden at tage den i brug.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Carerelief modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, så den ikke beskadiges. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, som du modtog pr. mail.

Ved returnering sendes den fysiske vare til:

Carerelief
Damgårdsvænget 2
4050 Skibby

Hvor lang tid tager det at behandle en refundering?

Clearhaus (betalingsindløser) oplyser, at en refundering typisk bliver behandlet inden for 3-10 dage, hvilket betyder, at der går op til 10 dage fra du anmoder om en refundering, til pengene er på din bankkonto. 

Varer der ikke indgår i fortrydelsesretten

OBS: Kopiér retur-formularen nedenfor og indsæt den i mailen til info@Carerelief.dk

Vi gør opmærksom på, at følgende varer IKKE indgår i returnerings- og fortrydelsesretten. Det betyder, at købet ikke kan fortrydes.

Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret:

  • Fodplejeprodukter, Strømper, Sportstape, Indlægssåler og træningselastik sæt i 11 dele og 5-pack.
  • Udsalgsvarer og restpartier til nedsatte priser.
  • Varer, hvor plomberingen/forseglingen er brudt.

Formular ved fortrydelse / returnering

FORMULAR VED FORTRYDELSE / RETURNERING

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten/returneringsretten gældende i forbindelse med min købsaftale.

Når Carerelief har modtaget din mail vil du høre fra os inden for 24-48 timer med en opfølgning.

Dit fulde navn:

 

Din adresse:

 

Varens navn:

 

Ordrenummer: Findes på følgeseddel og i bekræftelsesmailen

 

Årsag til returnering:

 

Dato for bestilling af ordre

 

Dato for indsendelse af blanket