✔️Nem betaling med MobilePay ✔️Levering 1-3 dage 🚛 Fragt fra 19 kr. ved 149 kr. - GRATIS fragt over 299 kr.

Refund Policy - Refundering og ombytning

Refundering og ombytning

Refundering

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Carerelief.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage fra den dato, du har modtaget din vare. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelsesdatoen meddele Carerelief pr. mail om, at du ønsker at returnere varen / fortryde dit køb. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du i samme mail medsender ordrebekræftelse og nødvendigt information jfr. nedenstående til info@carerelief.dk.

I mailen bedes du vedhæfte din ordrebekræftelse og kopiere teksten fra formularen vedr. fortrydelse / returnering,som findes nederst her på siden, ind i din mail

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet hvor du sender varen til vi har modtaget den retur. Carerelief modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

7.1. Udgifter i forbindelse med fortrydelse.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, så den ikke beskadiges. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, som du modtog pr. mail. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Ombytning

Varer købt på carerelief.dk kan ombyttes ved at sende varen retur til Carerelief.dk, hvor selve varens pris vil blive krediteret. Ønskes der byttet til en anden størrelse eller andet, læg da venligst en ny ordre på vores webshop. Husk at vedlægge en kopi af din ordrebekræftelse / faktura.

Efter aftale sendes varen sendes til:
Carerelief
Damgårdsvænget 2
4050 Skibby

Carerelief.dk anbefaler, at varen returneres via et anerkendt fragtfirma og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken og modtage kvittering for at pakken er udleveret.

Når en vare skal byttes, skal du selv afholde udgiften for forsendelse til Carerelief.dk. Bytteservice gælder ikke gavekort. 

Send en mail til info@carerelief.dk med oplysning om ordrenr. og indsæt teksten fra standardformularen, som findes nederst på denne side i din mail.

Varens stand ved ombytning og returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men ikke tage den i brug. Varen skal returneres i originalemballagen og er der brugsspor på varen og emballagen, refunderes varens pris ikke.

For visse varer er det gældende, at varen ikke må prøves og emballagen må ikke brydes af hygiejnemæssige årsager. (se afsnittet nedenfor).

Hvis varen er prøvet udover, som det ovenfor beskrevet og der er brugsspor på varen, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen.

For at modtage hele købsbeløbet retur (varens pris eksklusiv forsendelsesomkostninger) må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Hvis der er tale om refusion i forbindelse med fortrydelse eller reklamation tilbageføres hele eller dele af beløbet på det kort, som er blevet brugt ved købet. 

Dog er der varer med undtagelse - se nedenfor.

Varer undtaget returnerings- og fortrydelsesretten
Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

  • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret som fodplejeprodukter, strømper, indlægssåler, Sportstape og træningselastikker kan ikke refunderes ved fortrydelse.
  • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
  • Varer, hvor plomberingen/forseglingen er brudt.
  • Udsalgsvarer og restpartier til nedsatte priser.

Webshop betalingsindløser - Clearhaus

Hvor lang tid tager det at behandle en refundering?

Clearhaus oplyser, at en refundering typisk bliver behandlet inden for 3-10 dage, hvilket betyder, at der går op til 10 dage fra du anmoder om en refundering, til pengene er på din bankkonto. 

-----------------------------

Standardformular ved fortrydelse/returnering

 – Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)

– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

– Dato

(*) Det ikke relevante udstreges